Meubelmaker regio Rotterdam

Bent u op zoek naar een meubelmaker in Rotterdam? Dan bent u bij Decosier aan het juiste adres. Wij zijn een meubelmaker gevestigd in Ridderkerk. Wij maken alle soorten meubels op maat en leveren deze bij onze klanten. Wij leveren meubels door heel Nederland. Ridderkerk is gelegen bij Rotterdam en daarom kunt u ons vanuit Rotterdam makkelijk bezoeken. Natuurlijk kunt u ook makkelijk langs komen van uit andere nabij gelegen plaatsen. Bijvoorbeeld Zwijndrecht, Capelle a/d IJssel, Barendrecht.

 

Meubels op maat 

Bij Decosier maken wij al ruim 10 jaar meubels op maat en zijn daardoor een ervaren meubelmaker. Decosier maakt vele verschillende soorten meubels. Denkt u bijvoorbeeld aan kasten op maat. Deze kunnen we voor u op maat maken en bij u plaatsen. Wij besteden het maatwerk niet uit maar maken alle meubels zelf in Ridderkerk en leveren het bij u. Bent u benieuwd naar de meubels die wij fabriceren? Neemt u dan eens een kijkje bij onze beeldimpressie.

 

Meubelmaker Amsterdam of Meubelmaker Dordrecht

Woont u niet in Rotterdam of Ridderkerk maar bent u op zoek naar een meubelmaker in Amsterdam of een meubelmaker in Dordrecht? Dan bent u ook bij ons aan het goede adres. Wij leveren onze meubels door heel Nederland. Zo komen wij ook gewoon bij u inmeten in Amsterdam wanneer u een meubel op maat laat maken door onze meubelmakers. U bent ook altijd welkom om op bezoek te komen. Wij begrijpen dat het vanaf Amsterdam of verder naar het noorden een flinke afstand is. U kunt daarom ook eerst onze verschillende categorieen bekijken of een offerte aanvragen.

 

Levering in heel Nederland

Waar u ook woont in Nederland, onze meubelmaker komt bij u langs! We komen vooraf inmeten wanneer dit nodig is en zullen met veel plezier uw meubels komen inbouwen. U kunt vooraf door ons gemaakte meubels bekijken op onze website en vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. We staan u graag te woord en bespreken met u uw wensen en de mogelijkheden!

Keuken laten maken door meubelmaker

Heeft u wel eens overwogen om een keuken te laten maken door een meubelmaker? Neemt u dan zeker een kijkje in onze foto gallerij van de keukens. Onze meubelmaker maakt voor u een keuken op maat die past volgens uw wensen en in uw huis. 

Onze meubelmakers hebben vele klanten blij gemaakt met gehele keukens op maat of alleen delen ervan. Zoals u hier op de afbeelding kunt zien, heeft onze meubelmaker een geheel uniek houten werkblad gemaakt voor deze keuken. Dit werkblad zorgt voor een unieke stijl en past precies bij de wensen van de klant. Naast dit voorbeeld kunnen we veel meer werkbladen laten maken door onze meubelmakers. U kunt daarbij ook uw spoelbak of inductieplaat laten infresen waardoor deze perfect past in uw nieuwe werkblad. U kunt ook uw bestaande werkblad laten vernieuwen met een massief houten werkblad waardoor uw keuken weer een geheel nieuwe uitstraling krijgt! Bekijk gerust de voorbeelden of neem contact op met onze meubelmakers voor meer uitleg!

Keuken werkblad

ruim 10 jaar meubelmaker

Bezorging in heel Nederland!

Vrijblijvend gesprek en offerte

Populaire maatwerk meubels

Keuken op maat

Alles voor uw keuken op maat. Bekijkt u hier de voorbeelden en de mogelijkheden

Kasten op maat

We maken kasten op maat. Van klein tot 8 meter groot. Modern & Klassiek

Trapkasten

We maken trapkasten voor alle soorten trappen. Kasten in verschillende stijlen.

Decosier

Decosier 10 1 Beoordeling 8.8 gebaseerd op 735 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist