Decosier is gespecialiseerd in meubels op maat.

Privacyverklaring Decosier

Decosier, gevestigd aan Nikkelstraat 18 2984 AM RIDDERKERK, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Deze privacyverklaring heeft betrekking op de volgende handelsnamen: Decosier, Decopanelen, Blinde Wandplanken, Massief Werkblad, Radiatorschermen, Binnenluik en Decoestiek.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Decosier kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Decosier en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Decosier verstrekt. Decosier kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

 

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt, bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch.

Waarom Decosier gegevens nodig heeft

Decosier gebruikt bovenstaande persoonsgegevens in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst. Decosier gebruikt deze gegevens hoofdzakelijk om telefonisch contact met u op te kunnen nemen, u schriftelijk, per post of per e-mail te kunnen benaderen en om goederen of diensten op uw adres te kunnen afleveren c.q. te kunnen verrichten.

Hoelang Decosier gegevens bewaart

Decosier bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren in principe het door de Belastingdienst vastgestelde wettelijk bewaartermijn van 7 jaar.

Delen met anderen

Decosier verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Google Analytics

Decosier maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Decosier bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft hier ook het privacy beleid van Google Analytics aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Decosier te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Decosier heeft hier geen invloed op. Decosier heeft Google geen toestemming gegeven om via haar verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@Decosier.nl. Decosier zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Decosier neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Alle websites van Decosier maken gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te waarborgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Decosier verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Decosier via info@Decosier.nl.

 

Copyright © Decosier 2020 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring