Decosier is gespecialiseerd in meubels op maat.

Til uw opbergmogelijkheden naar een hoger plan met een op maat gemaakte kast voor onder schuin dak

We krijgen allemaal steeds meer spullen. Kleine kinderen hebben veel speelgoed en als tiener hebben ze allerlei sportspullen. Maar ook volwassenen hebben veel losse spullen. Voor hobby, vakantie en de inrichting van het huis verzamelen we allemaal aardig waDoor Decosier gemaakte inbouwkastt spullen.

Klik hier voor meer informatie

En het lastige is dat we het ook allemaal gebruiken. Sommige dingen maar heel af en toe. Die kunnen dus gemakkelijk op een vliering worden opgeborgen of in een kelder. Maar uw belangrijke spullen, die wilt u graag bij de hand hebben. Vaak ontstaat er loze ruimte onder een schuin dak, of op zolder. Wat dan een geweldige oplossing is, is een op maat gemaakte kast voor onder schuin dak.

Voor elke inham of nis kunnen wij een kast op maat maken

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk kasten. Of het nu onder schuin dak is, dat de schoorsteen er nog achter loopt, met een hoek erin, of voor een andere ruimte in uw huis, u kunt hiervoor door ons een passende kast laten maken.

Omdat een maatwerk kast vaak op lastige plaatsen komt te staan, wordt een dergelijke kast speciaal voor u op maat gemaakt. De kast kan voorzien worden van draaideuren of laden. Ook kan een los deurenfront geplaatst worden zodat u nog de volledige binnenruimte beschikbaar houdt. Daarbij kunt u kiezen voor een strakke moderne kast, of voor een meer klassiek uiterlijk. Ook het materiaal kunt u bepalen: massief hout of MDF. Kant en klaar in de lak of door uzelf af te werken.

 

Ook de inrichting van een kast is maatwerk

Naast de buitenkant van de kast kunt u ook de inrichting geheel op maat laten maken. Meestal bekijken we samen wat u zoal in de kast wil opbergen naast kleding, en dan maken wij vervolgens een op maat gesneden inrichting. Zo kunnen we voor legborden kiezen maar ook voor op maat gemaakte lades of een hanggedeelte.

Het adres voor de maatwerk kledingkast in Zuid-Holland

Ons bedrijf maakt al meer dan twee decennia maatwerk interieur. Dat doen we voor zowel particulieren als bedrijven. We hebben een ruime klantenkring in de omgeving van Rotterdam, maar ook ver daarbuiten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw op maat gemaakte kledingkast.

Copyright © Decosier 2020 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring