Decosier is gespecialiseerd in meubels op maat.

Aanrechtbladen op maat bieden u de ruimte!
Aanrechtbladen op maat

Kent u dat? Wanneer u genoeg ruimte heeft, dat u dan effectiever werkt? Meer ruimte biedt meer overzicht. Als keukenprins of – prinses heeft u heel wat keukengerei nodig en is werkruimte onontbeerlijk. Maar ook rondom de computer,  of uw (privé) administratie.  Meer ruimte werkt effectiever!

Klik hier voor meer informatie

Daarnaast kost een dergelijk werkblad natuurlijk ruimte. En wel in uw kamer, keuken of uw kantoor. Het is daarom zaak om de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Om elke hoek te vullen of bijvoorbeeld langs vensterbanken te gaan. Dat kan alleen met een werkblad dat op maat is gemaakt. Met maatwerk kunt u nu eenmaal een ruimte beter benutten.

Een werkblad van massief hout gaat levenslang mee

Veel van onze klanten komen na de eerste maatwerk opdracht terug voor meer op maat gemaakte meubels. Het mooie hiervan is dat we de meubels zoveel mogelijk op elkaar kunnen laten aansluiten, zowel wat stijl betreft, maar ook wat de houtsoort betreft.

Wanneer een klant bijvoorbeeld heeft gekozen voor een voorzetschouw van eiken, dan kan hij of zij later een bijpassend werkblad of inbouwkast van eiken laten maken. Maar ook wanneer klanten eenmaal hebben gekozen voor meubels van MDF of van grenen kunnen we daar later bij aansluiten. Zo wordt met het maatwerk een harmonieus geheel gecreëerd.

Centraal gelegen in Zuid-Holland

Ons bedrijf is zeer centraal gelegen in de provincie Zuid-Holland. Vanuit onze vestigingsplaats, Ridderkerk, zijn buurgemeenten als Barendrecht, Dordrecht, Capelle aan den IJssel en Zwijndrecht snel bereikbaar. Maar door onze ligging aan de A15 en A16 zijn we ook snel bij klanten in Rotterdam of Delft. Bent u dus op zoek naar een op maat gemaakt werkblad, een voorzetschouw op maat of ander maatwerk, neem dan contact met ons op.

 

Copyright © Decosier 2020 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring